کلانشهر: سرهنگ حسین حسن پور امروز گفت: در پی تماس با مرکز فوریتهای پلیس ۱۱۰ مبنی بر درگیری و تیر اندازی چند نفر از اراذل اوباش در محله صفه سر رشت، بلافاصله ماموران به محل حادثه اعزام شدند.
وی با بیان اینکه در این درگیری یک نفر بر اثر شلیک تفنگ دو لول شکاری غیر مجاز زخمی شد، افزود: وضع جسمانی این فرد که در بیمارستان بستری است مساعد اعلام شده است.
معاون هماهنگ کننده فرمانده انتظامی گیلان با اشاره به اینکه 9 فشنگ تفنگ دو لول شکاری غیر مجاز نیز در این حادثه کشف و ضبط شده اعلام کرد: 5 نفر از افراد بازاشت شده از اراذل و اوباش حرفهای و سابقه دار هستند.
سرهنگ حسین حسن پور با بیان اینکه علت این درگیری اختلافات خانوادگی اعلام شد، گفت: هر گونه ایجاد ناامنی و ایجاد رعب و وحشت، خط قرمز پلیس است و قطعا پلیس با اخلالگران نظم و امنیت عمومی برخورد خواهد کرد.
وی در پایان از مردم خواست هرگونه اخلال در نظم و امنیت جامعه و اقدامهای مجرمانه را بلافاصله به مرکز فوریتهای پلیس 110 اطلاع دهند.

