شما در حال مشاهده نسخه ساده شده سایت هستید برای مطالعه نسخه کامل کلیک کنید!

گیلان در صدر سفرهای نوروزی قرار گرفت+جزییات

کلانشهر: بر اساس آمارهای منتشر شده سامانه‌های حمل‌ونقل هوشمند مرکز مدیریت اطلاعات راه‌ها و حمل ونقل جاده‌ای، متوسط تردد روزانه بین استانی از ابتدای طرح سفرهای نوروزی (۲۰ اسفند ماه سال گذشته) تا دیروز (نهم فروردین ماه امسال) یک میلیون و ۷۸۷ هزار و ۷۵۲ وسیله نقلیه بوده است که این اعداد و ارقام نسبت به نوروز سال گذشته ۷۸ درصد افزایش و نسبت به نوروز دو سال گذشته ۱۷ درصد کاهش را نشان می‌دهد. البته در روز گذشته شاهد تردد یک میلیون و ۸۶۵ هزار و ۵۹ وسیله نقلیه در جاده‌های کشور بودیم که این تعداد نسبت به روز قبل از آن یعنی هشتم فروردین ماه پنج درصد افزایش داشته است.

نگاهی به آمار وسایل نقلیه ورودی و خروجی از استان‌های مختلف نیز نشان می‌دهد که استان‌های گیلان، مازندران، کهکیلویه و بویر احمد، اردبیل، گلستان و قزوین رکوردار سفرهای جاده‌ای در بازه زمانی ۲۰ اسفند ماه سال گذشته تا نهم فروردین ماه امسال بوده‌اند چرا که مجموع ورود و خروج وسایل نقلیه مختلف از محورهای مواصلاتی آن‌ها به ترتیب ۲۰۶ درصد، ۱۶۲ درصد، ۱۴۵ درصد، ۱۱۷ درصد، ۱۰۵ درصد و ۱۰۳ درصد نسبت به همین بازه زمانی در نوروز سال گذشته افزایش یافته است.

در این میان تنها ترددها و سفرهای جاده‌ای در استان کهکیلویه و بویر احمد هشدار دهنده و نگران کننده به نظر می‌رسد، چرا که ترددهای صورت گرفته وسایل نقلیه مختلف در این استان حتی نسبت به دو سال گذشته و در همین بازه زمانی افزایش ۲۱ درصدی را نشان می‌دهد که باید دید علت این ترددهای افزایش یافته چیست؟

در روز گذشته آزادراه کرج-تهران در محدوده پل کلاک، آزادراه تهران-کرج در کیلومتر ۲۵، آزادراه کرج قزوین در محدوده گلشهر و در مسیرهای رفت و برگشت، آزادراه زنجان-تبریز و تبریز زنجان در محدوده سرچم تا مرز استان در مسیرهای رفت و برگشت و آزادراه تهران ساوه و ساوه تهران در محدوده عوارضی تهران بیشترین تردد و ترافیک را تجربه کرده‌اند که این محورهای مواصلاتی همیشه و به ویژه در ایام تعطیل جزو پرتردد‌ترین مسیرها و جاده‌های کشور هستند.

مطالعه نسخه کامل