کلانشهر: دکتر آبتین حیدرزاده روند بیماری کرونا در استان گیلان را صعودی دانست و اظهار کرد: متاسفانه مشابه هفته گذشته شاهد افزایش بیماران سرپایی و بستری هستیم.
وی با بیان اینکه در روزهای تعطیل شاهد کاهش آمار بستریها بودیم، گفت: دید و بازدیدها و مسافرتهای نوروزی باعث شده که روند بستریها صعودی باشد و امروز ۸۰ بیمار کرونایی جدید را بستری کردیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، از بستری بودن حدود ۴۰۰ بیمار کرونایی در سطح بیمارستانهای استان خبر داد و تصریح کرد: حدود ۸۰ نفر بدحال هستند که از این تعداد ۶۰ نفر در بخش بستری شدند و مابقی نیازمند مراقبتهای ویژه هستند.
حیدرزاده، با اشاره به وضعیت نارنجی دو شهرستان رودسر و لنگرود، یادآور شد: متاسفانه سه شهرستان فومن، رودبار و لاهیجان نیز به شهرهای نارنجی استان اضافه شده است که نتیجه عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی است.
وی از افزایش ۸۰ درصدی بیماران کرونایی بستری شده در گیلان در ایام عید خبر داد و اضافه کرد: مواردی از کرونای انگلیسی در شرق گیلان به ویژه در روستاهایی مشاهده شده که رفت و آمد مسافران به آن صورت گرفته است.
معاون علوم پزشکی گیلان، با اشاره به روند صعودی تعداد مبتلایان به کرونا در همه استانهای کشور به غیر از خوزستان، خاطرنشان کرد: به دنبال مسافرتهای نوروزی روند کرونا در کشور و استان گیلان در روزهای پیش رو صعودی خواهد بود.
