کلانشهر:شبنم هادی نژاد ا بیان اینکه پیش بینی کاهش دمای بین پنج تا ۱۰ درجهای در استان تحقق یافت، افزود: از شب گذشته تا صبح دیروز در بیشتر مناطق استان کاهش دما و بارندگی را شاهد بودیم و پیش بینی میشود گرمترین ساعات در استان از ۲۵ درجه سانتیگراد فراتر نرود.
وی با بیان تضعیف سامانه بارشی در سطح استان اظهار داشت: اما تا هفته آینده ممکن است در ساعاتی شرایط برای رگبارهای خفیف و پراکنده مهیا شود؛ ضمن اینکه دمای هوا از فردا سه شنبه بهتدریج افزایش مییابد.
رئیس اداره پیش بینی و مدیریت بحران هواشناسی گیلان بیشترین میزان بارش را طی روز گذشته در تالش ۳۷.۲ میلیمتر، رضوانشهر ۳۱ میلیمتر و شهر بیجار را ۲۷ میلیمتر عنوان کرد.
هادی نژاد گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته (تا ساعات۱۰ و ۳۰ دقیقه صبح امروز) در ایستگاه کشاورزی جنوب شهر رشت ۲۰.۷ میلیمتر و در ایستگاه فرودگاه ۱۳.۴ میلیمتر بارندگی ثبت شده است.
