شما در حال مشاهده نسخه ساده شده سایت هستید برای مطالعه نسخه کامل کلیک کنید!

توضیحات آموزش وپرورش درباره خبر مسمومیت دانش آموزان 2مدرسه دخترانه لاهیجان

۱۰دانش آموز دختر لاهیجانی به بیمارستان منتقل شدند/سرگیجه و تهوع دانش آموزان بیشتر ناشی از استرس و آسیب‌های روحی روانی بود

کلانشهر: رئیس اداره آموزش‌وپرورش لاهیجان در این ارتباط به فارس گفت:با بیان اینکه پس از بررسی‌های میدانی و معاینات، ۱۰ نفر از دانش‌آموزان که دچار سرگیجه بودند به بیمارستان منتقل شدند، تصریح کرد: پس از معاینات دقیق‌تر در بیمارستان مشخص شد هیچ‌یک از این ۱۰ دانش‌آموز دچار آسیب جدی نشده‌اند و علائمی مانند سرگیجه و تهوع بیشتر ناشی از استرس و آسیب‌های روحی روانی بوده است.

نور حسینی با تأکید بر اینکه فردا مدارس شهرستان لاهیجان همچنان دایر است، بیان کرد: والدین تحت تأثیر رسانه‌ها و برخی افراد که نیات‌ سوء آن‌ها بر همگان آشکار است قرار نگیرند تا فرزندانشان نیز با آرامش خاطر و بدون نگرانی بتوانند به تحصیل خود ادامه دهند.

 

مطالعه نسخه کامل