مسابقه بین تیمهای بسکتبال درفک رشت و عقاب تالش به ورود تماشاگران و درگیری انجامید.
به گزارش پایگاه خبری کلانشهر و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، سرپرست هیات بسکتبال گیلان امروز گفت: مسابقه بین تیمهای بسکتبال درفک رشت و عقاب تالش در مرحله نیمه نهایی لیگ بسکتبال گیلان با ورود تماشاگران به زمین مسابقه به جنجال انجامید.
محمد رفیعی افزود: در دقیقه 3 کوارتر سوم این مسابقه که در سالن شهدای رشت برگزار شد بعد از خطای یکی از بازیکنان تیم عقاب تالش و اعتراض برخی از تماشاگران به وی و طولانی شدن ماجرا، تعدادی از تماشاگر نماها، وارد زمین مسابقه شدند.
وی گفت: با بالا گرفتن نزاع و تنش و دخالت افراد غیر مسئول، ماموران نیروی انتظامی وارد ماجرا شدند و به غائله پایان دادند.
سرپرست هیات بسکتبال گیلان تصریح کرد: پس از آرامش و بازگشت نظم به سالن مسابقه، از دو تیم خواسته شد تا این دیدار در حضور نیروهای امنیتی ادامه یابد که تیم عقاب تالش از ادامه بازی امتناع کرد.

