شما در حال مشاهده نسخه ساده شده سایت هستید برای مطالعه نسخه کامل کلیک کنید!

دستگیری قاتلی که می‌خواست به کمک برادرش، همسرش را هم بکشد

کلانشهر: سرهنگ حمیدرضا سرخوش‌پور گفت: در پی گزارشی مبنی بر وقوع یک فقره درگیری منجر به قتل با سلاح سرد در شهرستان لنگرود، ماموران انتظامی برای شناسایی و دستگیری قاتلان به محل وقوع جرم اعزام شدند.

وی افزود: پس از بررسی‌های ماموران در محل وقوع جرم مشخص شد مردی با همدستی برادرش، همسر ۲۷ ساله خود و مردی ۲۶ را با سلاح سرد مجروح کرده‌اند. 

فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود گفت: در این حادثه مجروحان به بیمارستان منتقل شدند، اما مرد ۲۶ ساله بر اثر شدت جراحت و خونریزی جانش را از دست داد.

سرهنگ حمیدرضا سرخوش‌پور با اشاره به شناسایی و دستگیری قاتل ۳۷ ساله و برادر همدست ۳۴ ساله‌اش در مخفیگاهشان در کمتر از ۲۴ ساعت، افزود: این افراد در تحقیقات پلیس علت و انگیزه خود را از این کار اختلافات شخصی و خانوادگی عنوان کردند.

مطالعه نسخه کامل