اختصاصی کلانشهر: حسین لطافتی از معلمان ومدرسان دانشگاه، مربی و داور خوش نام تکواندو در رشت به همراه پسرش سجاد، داور سابق فوتبال ایران دچار سانحه شد. در این حادثه رانندگی حسین لطافتی جان باخت و پسرش سجاد که دچار جراحت شده در بیمارستان بستری است.
گفتنی است حسین لطافتی از معلمان خوشنام مدارس رشت و از مدرسان دانشگاه بود که به عنوان مربی و داور تکواندو هم فعالیت میکرد.
همچنین در سوابق او مسئول نهضت سوادآموزی منطقه، کارشناس مسئول انجمن و اولیاء و مربیان سازمان آموزش و پرورش استان، معاون مدیرکل بهزیستی استان گیلان،عضو هیات مدیره باشگاه قدسیان گیلان به چشم میخورد.
سجاد لطافتی فرزند او هم که در حال حاضر در بیمارستان بستری است سابقه داوری در فوتبال گیلان و ایران و چند عرصه بینالمللی را داشته است.
او در لیگ برتر فوتبال ایران هم به عنوان نماینده فدراسیون فوتبال در امور برگزاری مسابقات فعالیت دارد.
این پدر و پسر که طی روزهای گذشته عازم سفر زیارتی کربلا شده بودند در مسیر بازگشت و در کرمانشاه، با سانحه تصادف روبه رو شدند.
