شما در حال مشاهده نسخه ساده شده سایت هستید برای مطالعه نسخه کامل کلیک کنید!

رییس انجمن مرغداران گیلان در گفت وگو با کلانشهر؛

مرغداران گیلان نقشی در گرانی مرغ ندارند/کاهش خرید مرغ توسط مردم گیلان در ماه گذشته

اختصاصی کلانشهر: رییس انجمن مرغداران گیلان گفت: افزایش قیمت نهاده و ریزمغذی‌ها باعث گران شدن مرغ شده است و سودی به جیب مرغدار نمی‌رود.

فرهاد گیاهی در گفت و گو با کلانشهر در خصوص گرانی قیمت مرغ در بازار گفت: ما مرغ را گران نکردیم و افزایش قیمت نهاده و ریزمغذی‌ها باعث افزایش قیمت آن شده است.

او افزود: افزایش قیمت تمام شده مرغ موجب شده که برخی از مرغداران بخواهند در دوره بعد کمتر جوجه‌ریزی داشته باشند هر چند که ما مکاتباتی با آن‌ها داشتیم و این نوید را داده‌ایم که روند تامین سویا که توسط تشکل‌های بخش خصوصی و برنامه ریزی‌های نیز صورت گرفته است، بهتر شود.

گیاهی خاطرنشان کرد: تاکنون تولید مرغ در استان کاهش نیافته است و امیدواریم با حمایت از تولیدکنندگان مرغِ استان شاهد کاهش تولید نباشیم.

گیاهی در خصوص وضعیت خرید در بازار مرغ تصریح کرد: اگرچه در ماه گذشته شاهد کاهش خرید مرغ بودیم اما در ماه جاری خرید مرغ توسط مردم افزایش یافته است.

ریس انجمن مرغداران گیلان در پایان گفت: تمهیدات لازم برای تامین مرغِ شب عید در حال انجام است و مردم هیچ نگرانی نداشته باشند.

مطالعه نسخه کامل