کلانشهر: به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد با اکثریت ۲۸ رای موافق و ۶ رای مخالف، قطعنامه ممنوعیت صادرات سلاح به رژیم اشغالگر صهیونیستی را به تصویب رساند.
این قطعنامه اخیرا از سوی نماینده پاکستان در شورای حقوق بشر سازمان ملل پیشنهاد شده بود که در نهایت با اکثریت آرا به تصویب رسید.
نماینده پاکستان در این جلسه گفته بود که علاوه بر ممنوعیت صادرات تسلیحاتی به رژیم صهیونیستی، باید فورا جنگ علیه غزه متوقف شود و کمکهای بشردوستانه در اسرع وقت به دست اهالی غزه برسد.
همچنین الجزیره نوشت، این پیشنویس بر لزوم مجازات رژیم صهیونیستی به دلیل جنایتهای جنگی در غزه تأکید دارد.
پیش از این نماینده فلسطین در شورای حقوق بشر در جلسه این شورا گفت: از شما میخواهیم این پیش نویس را برای توقف نسل کشی در غزه تصویب کنید.
نماینده آفریقای جنوبی نیز گفت: باید مسئولان نسل کشی در غزه محاکمه شوند و اسرائیل باید حکم دیوان بین المللی دادگستری را اجرا کند.

