شما در حال مشاهده نسخه ساده شده سایت هستید برای مطالعه نسخه کامل کلیک کنید!

دستور دادستان شفت

برای برخورد با قاچاقچیان چوب در نقاط مختلف جنگل دوربین مدار بسته نصب شود


کلانشهر
:  علی اصغر چگینی دادستان عمومی و انقلاب شفت دستور شناسایی و برخورد قاطع با قاچاقچیان چوب آلات جنگلی را صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دادگستری گیلان،علی اصغر چگینی دادستان عمومی و انقلاب شفت پس از بازدید میدانی از نقاط حساس جنگل‌های ویسرود تا مرز شهرستان رودبار در راستای حفظ انفال و ثروت‌های عمومی موضوع اصل ۴۵ قانون اساسی و پیشگیری از تعدی اشخاص به ثروتهای ملی، دستور داد در اسرع وقت عاملین قطع درختان جنگلی در منطقه مورد شناسایی و دستگیر شوند.

وی در ادامه تاکید کرد: در نقاط مختلف جنگل دوربین‌های مدار بسته نصب و همه راه‌های فرعی ارتباطی به جنگل‌های منطقه نیز مسدود شود.

چگینی در پایان خاطر نشان کرد: نسبت به متعدّیان به انفال و ثروتهای عمومی، اشد مجازات اعمال خواهدشد و چنانچه مامورین منابع طبیعی نیز در انجام وظایف قانونی خود اهمال نمایند مورد تعقیب جزایی قرار خواهند گرفت.

 

مطالعه نسخه کامل