کلانشهر: شهرام مومنی رییس سازمان آتش نشانی رشت با اشاره به آتش سوزی در انبار شرکت لبنیاتی کاله رشت گفت: بعد از اطلاع رسانی درباره آتش سوزی، سریعا ۱۲ خودروی آتش نشانی بهمراه دو دستگاه خودروی آبرسان، دو خودروی نردبان و پتلفرم و یک دستگاه خودروی پشتیبان دستگاه تنفسی به محل آتش سوزی واقع در بلوار امام رضا(ع) انبار شرکت کاله اعزام شدند.
رییس سازمان آتش نشانی رشت افزود: آتش از سه طرف با تلاش آتش نشانان و نیز خودروی نردبان مستقر در محل حادثه مهار شده و آتش نشانان در حال لکه گیری کامل محل آتش گرفته هستند.
وی با بیان اینکه قسمت هایی از انبار و سقف دچار آتش سوزی و حریق شد ادامه داد: در تلاشیم در سریعترین زمان ممکن نسبت به لکه گیری کامل محل آتش گرفته، تخلیه کامل دود گرفتگی و ایمن سازی محل حادثه اقدام کنیم و اطلاعات تکمیلی و علت بروز حادثه پس از بررسی متعاقبا از همین رسانه اعلام خواهد شد.

