اختصاصی کلانشهر: اظهارات علی انتظاری درباره مهسا امینی در تلویزیون باعث شد او از ریاست دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی، برکنار شود.
دو شب قبل، علی انتظاری به همراه تقی آزادارمکی مهمان برنامه «شیوه» شبکه چهار تلویزیون بودند. انتظاری در بخشی از اظهاراتش تعابیر نامناسبی درباره زنان ایران و درگذشت مهسا امینی به کار برد. موضوعی که طی ساعات گذشته با انتقادات خانواده مهسا امینی و شماری از کاربران در فضای مجازی مواجه شده بود.
انتظاری در بخشی از اظهاراتش از عبارت «نفله شدن» برای اشاره به جان باختن مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد استفاده کرده بود.
این استاد دانشگاه امروز از به کار بردن این عبارت عذرخواهی و صفحه اینستاگرامی برنامه شیوه هم آن را بازنشر کرد.
اما ساعتی پیش روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی اعلام کرد: اردشیر انتظاری رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی، در پی طرح مباحثی به دور از ادبیات ایرانی و اسلامی و استفاده از تعابیری نادرست دربرنامه تلویزیونی شیوه از سمت خود برکنار شد.
در همین رابطه و طی حکمی از سوی دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر احمد غیاثوند به عنوان سرپرست دانشکده علوم اجتماعی تعیین شد.
در ادامه بخشی از اظهارات علی انتظاری که به درگذشت مهسا امینی اشاره دارد را میبینید.
مهسا (ژینا) امینی دختر 21ساله اهل سقز کردستان بود که 22شهریورماه 1401 هنگام سفر به تهران از سوی گشت ارشاد بازداشت و ساعاتی بعد در مقر گشت ارشاد با حال نامساعد به بیمارستان منتقل و در آنجا به دلیل مرگ مغزی جان خود را از دست داد. اعتراض به کشته شدن مهسا امینی باعث شکل گیری اعتراضات خیابانی در نقاط مختلف ایران و کشته و بازداشت شماری از مردم شد.

