شما در حال مشاهده نسخه ساده شده سایت هستید برای مطالعه نسخه کامل کلیک کنید!

توضیح پلیس درباره اقدام غیرحرفه ای واحد گشت:

معتاد متجاهر خود را داخل جوی آب انداخته بود/عواملِ گشت برای آلوده نشدن خودرو، قصد داشتند او را داخل صندوق بیاندازند

کلانشهر: مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با صدور اطلاعیه‌ای نوشت: به جهتِ پاکسازی نقاط آلودهِ مصرفِ موادمخدر در معابرِ عمومی شهر و نارضایتیِ شهروندان؛ واحد گشت انتظامی در تاریخ ۵ شهریور ۱۴۰۳ قصد انتقال یکی از معتادان متجاهر به کمپ ترک اعتیاد را داشت که در حین انتقال فردِ متجاهر با هدف عدمِ انتقال به کمپ خود را به داخلِ جویِ آب می‌اندازد.

در ادامه عواملِ واحدِ گشت در اقدامی غیرِ حرفه‌ای و نامتعارف به جهت آلوده نشدن درونِ خودرو، قصد انتقال وی به صندوق عقب را داشتند.

پلیس پایتخت عوامل وظیفه و کادر حاضر در صحنه را توبیخ کرده است؛ همچنین از شهروند وظیفه شناسی که ویدئو را برای پلیس ارسال نمود تشکر و قدردانی می‌شود.

مطالعه نسخه کامل