شما در حال مشاهده نسخه ساده شده سایت هستید برای مطالعه نسخه کامل کلیک کنید!

وزیر امور خارجه:

۱۵ یادداشت تفاهم بین ایران و عراق امضا می‌شود

کلانشهر:  عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان تصریح کرد: سفر  پزشکیان و هیئت همراه نخستین سفر خارجی رئیس دولت چهاردهم است.

وی با تاکید بر اینکه نخستین سفر به کشوری انجام می‌شود که نزدیک‌ترین روابط را با جمهوری اسلامی ایران دارد، گفت: در این سفر ۱۵ یادداشت تفاهم میان دو کشور به امضا خواهد رسید.

عراقچی افزود: قرار بود مرحوم شهید رئیسی به این سفر بروند که متاسفانه به دلیل سانحه سقوط بالگرد این امر میسر نشد.

وزیر امور خارجه کشورمان ادامه داد: امیدوارم که این سفر به عمق راهبردی روابط دو کشور وسعت بیشتری دهد و همکاری ما و عراق را وارد مرحله جدیدتری کند.

عراقچی با ابراز خرسندی از روابط گسترده دو کشور در حوزه سیاسی، اقتصادی، منطقه‌ای و مردمیِ اربعین و عتبات، امنیتی و محیط زیستی، اظهار داشت: روابط ایران و عراق در طول تاریخ فراز و نشیب بسیاری داشته است، اما هم اکنون مرز‌های ما مرز‌های صلح است و ان شاءلله این سفر به توسعه هر چه بیشتر روابط دو کشور کمک خواهد کرد.

 

مطالعه نسخه کامل