شما در حال مشاهده نسخه ساده شده سایت هستید برای مطالعه نسخه کامل کلیک کنید!

۳۰ دستگاه دوربین جدید ثبت تخلفات در جاده‌های گیلان نصب می‌شود

کلانشهر: فریبرز مرادی عصر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با تشریح عملکرد اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان اظهار کرد: در هشت ماه گذشته بیش از هفت میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا توسط ۱۶۱ شرکت حمل و نقل جابجا شده است.

وی با بیان اینکه در این مدت بیش از ۸۸۸ هزار تن کالا از گیلان ترانزیت شد که شامل ۶۶۲ هزار تن ترانزیت ورودی و افزون بر ۲۱۹ هزار تن ترانزیت خروجی است، افزود: در این مدت ۲ میلیون و ۴۷۲ هزار مسافر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی سواری، مینی بوس و اتوبوس جابجا شده‌اند.

مرادی در ادامه با اشاره به آسفالت ۱۲۰ کیلومتری راه‌های اصلی و شریانی گیلان در این مدت عنوان کرد: لکه گیری، آسفالت گرم و سرد به حجم ۹ هزار و ۳۰۰ تن و نیز خط کشی ۲ هزار و ۱۰۰ کیلومتر از راه‌های اصلی، فرعی و روستایی استان انجام شده است.

وی با بیان اینکه در هشت ماه گذشته ۷۵ کیلومتر روکش آسفالت و ۶۰ کیلومتر آسفالت جدید در حوزه راه‌های فرعی و روستایی گیلان انجام شد، ادامه داد: در این مدت ۲ هزار و ۳۰۰ مورد تابلوهای اخطاری، انتظامی و علائم مسیر نما نیز در طول جاده‌های استان نصب شده است.

مرادی در بخش دیگری از این نشست خبری با تشریح اقدامات انجام شده در حوزه آموزش و ترافیک گفت: آموزش و ارتقای ایمنی مدارس حاشیه راه‌های استان هم از جمله اقدامات است که در قالب فعالیت‌های فرهنگی و هنری اعم از نمایش عروسکی و اهدای کتابچه به چهار هزار دانش آموز انجام شده است.

وی اظهار کرد: همچنین برای ارتقای ایمنی تردد موتورسواران و عابران پیاده با برگزاری نشست‌ها در مساجد منتخب مناطق روستایی استان به منظور فرهنگ سازی و آشنایی آنها با قوانین و مقررات ایمنی و اهدای ۲ هزار و ۲۰۰ عدد کلاه ایمنی و مجموعه‌های آموزشی به موتورسواران اقدام شده است.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان در ادامه با اشاره به فعالیت ۱۸ مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در راستای خدمات رسانی به کاربران راه‌های گیلان اضافه کرد: ۱۰ مجتمع خدمات رفاهی بین راهی نیز در دست ساخت است که سه مجتمع در سال جاری به بهره برداری می‌رسد.

۲۶ آذر تا اول دی ماه هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری نام گرفته است.

مطالعه نسخه کامل