کلانشهر: سرهنگ امیرحسین نقی مهر با اشاره به افزایش خریدهای مردمی در روزهای پایانی سال و همزمانی آن با ماه مبارک رمضان اظهار داشت: با توجه به فعالیت گسترده فروشندگان سیار و افزایش پرداختهای الکترونیکی، احتمال سوءاستفاده مجرمان سایبری از دستگاههای اسکیمر بیشتر شده است.
وی افزود: در همین راستا، پلیس فتا اقدام به گشت زنی و نظارت هدفمند بر فروشندگان سیار کرده تا از هرگونه تخلف در این حوزه جلوگیری کند. همچنین این طرح در تمامی شهرستانها اجرایی خواهد شد و در صورت مشاهده موارد مشکوک، برخورد قانونی صورت میگیرد.
سرهنگ نقی مهر از شهروندان خواست هنگام خرید از فروشندگان سیار، حتماً دقت لازم را در استفاده از کارتهای بانکی داشته باشند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طریق شماره تلفن 096380 مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا اطلاع دهند.

