شما در حال مشاهده نسخه ساده شده سایت هستید برای مطالعه نسخه کامل کلیک کنید!

آلوچه هم لاکچری شد؛ قیمت سرسام آور میوه محبوب بهاری

قیمت هر کیلو آلوچه ۳ میلیون تومان

کلانشهز: آلوچه در در بعضی نقاط ایران با نام گوجه سبز هم شناخته می‌شود به عنوان یک میوه محبوب و نوستالژیک بهاری، همیشه در اوایل فصل با استقبال زیاد مواجه می‌شود که این موضوع بر افزایش قیمت آن تأثیر می‌گذارد.

در حال حاضر، آلوچه با قیمت‌های بالایی در بازار عرضه می‌شود. بر اساس بررسی‌های میدانی خبرگزاری میزان، قیمت هر کیلوگرم آلوچه در بازار از کیلویی حدود ۳ میلیون تومان آغاز می‌شود که نسبت به سال گذشته افزایش چشم گیری داشته است.

همچنین بررسی میوه فروشی‌های آنلاین حاکی از آن است که افراد برای خرید یک کیلوگرم آلوچه باید حدود ۳ میلیون تومان پرداخت کنند.

با توجه به قیمت بالا، بسیاری از مردم از خرید این میوه صرف نظر یا مقادیر بسیاری کم از آن تهیه می‌کنند. برخی فروشندگان نیز پیش بینی می‌کنند با افزایش عرضه در هفته‌های آینده، قیمت‌ها کمی کاهش یابد.

در صورت بهبود افزایش میزان برداشت در روز‌های آینده، احتمالاً قیمت آلوچه کاهش پیدا کند، اما تا آن زمان، این میوه کالایی لوکس محسوب می‌شود.

گرانی آلوچه در فروردین ۱۴۰۴ هر سال تکرار می‌شود و به نظر می‌رسد تا اواسط بهار، بازار به ثبات نسبی برسد.

مطالعه نسخه کامل