شما در حال مشاهده نسخه ساده شده سایت هستید برای مطالعه نسخه کامل کلیک کنید!

مدیرعامل برق منطقه ای گیلان خبر داد:

نوسازی پست انتقال شهید عضدی رشت با سرمایه گذاری ۱۶۰ میلیارد تومانی

کلانشهر: محمود دشت بزرگ با اشاره به پدیده فرسودگی به عنوان اصلی‌ترین چالش شبکه برق گیلان، گفت: نوسازی ناوگان قدیمی و فرسوده ترانسفورماتورهای شبکه برق گیلان در پست انتقال شهید عضدی رسما کلید خورد.

وی از این پروژه به عنوان پروژه حیاتی گذر از پیک ۱۴۰۴ یاد کرد و گفت: افزایش ظرفیت پست انتقال شهید عضدی رشت گامی بزرگ در افزایش و تقویت قابلیت اطمینان و پایداری شبکه برق بوده که با تلاش مضاعف و اقدام جهادی فاز اول این پروژه قبل از اوج بار سال جاری به ثمر خواهد نشست.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان نوسازی و جوانسازی را اصلی‌ترین رسالت شرکت در برهه فعلی عنوان و خاطر نشان کرد: پروژه زیربنایی تعویض ترانسفورماتور قدیمی پست عضدی، نقش موثری در افزایش تاب آوری زیرساخت‌های حیاتی استان گیلان ایفا می‌کند. این پروژه در دو فاز اجرا و در هر فاز یک ترانسفورماتور ۱۶۰ مگاولت آمپر برکنار و یک ترانسفورماتور ۲۰۰ مگاولت آمپر جایگزین آن خواهد شد.

دشت بزرگ با اشاره به اینکه ۱۶۰ میلیارد تومان برای فاز اول این مگاپروژه سرمایه گذاری خواهد شد، تصریح کرد: با اجرای فاز اول و دوم پروژه فوق، ظرفیت توان الکتریکی پست انتقال شهید عضدی از ۳۲۰ مگاولت آمپر به ۴۰۰ مگاولت آمپر و به میزان ۲۵ درصد افزایش خواهد یافت.

مطالعه نسخه کامل