شما در حال مشاهده نسخه ساده شده سایت هستید برای مطالعه نسخه کامل کلیک کنید!

ملوان و زارع، یک فصل دیگر در کنار هم

کلانشهر- بر اساس اطلاعیه باشگاه ملوان، مازیار زارع که طی دو فصل گذشته هدایت تیم فوتبال بندرانزلی را بر عهده داشته، قرارداد خود را برای یک فصل دیگر تمدید کرده است. این در حالی ست که در روزهای اخیر، گمانه زنی هایی دربارهٔ احتمال پیوستن او به تیم فوتبال خیبر خرم آباد مطرح شده بود.

با این حال، باشگاه ملوان با صدور اطلاعیه‌ای رسمی ضمن پایان دادن به این شایعات، از ادامه همکاری با زارع خبر داد. این مربی بومی که نقشی مهم در نتایج قابل قبول فصل گذشته ایفا کرده، همچنان در رأس کادر فنی تیم باقی می‌ماند.

تیم ملوان بندرانزلی در فصل گذشته لیگ برتر فوتبال کشور با هدایت زارع، در جایگاه هفتم جدول ۱۶ تیمی قرار گرفت. همچنین این تیم موفق شد به فینال جام حذفی نیز راه یابد اما در دیدار نهایی، مغلوب استقلال تهران شد و عنوان نایب قهرمانی را به دست آورد.

 

مطالعه نسخه کامل