شما در حال مشاهده نسخه ساده شده سایت هستید برای مطالعه نسخه کامل کلیک کنید!

رفع موانع تولید در شهرک‌های صنعتی گیلان با همکاری استانداری و وزارت صمت

کلانشهر: هادی حق شناس در این نشست با اشاره به جایگاه گیلان به عنوان استانی با ظرفیت‌های متنوع تولیدی و صنعتی، گفت: ایجاد بسترهای لازم همچون آب، برق، گاز و راه دسترسی در شهرک‌های صنعتی، لازمه حمایت از سرمایه گذاران و واحدهای تولیدی است.

وی با بیان اینکه توسعه زیرساختی می‌تواند نقش مؤثری در افزایش بهره وری و ایجاد اشتغال پایدار ایفا کند، افزود: مدیریت استان با جدیت موضوع رفع موانع تولید و ارتقای خدمات رسانی در شهرک‌های صنعتی را پیگیری می‌کند.

در ادامه این نشست، رضا انصاری، معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران نیز با اشاره به ظرفیت‌های ممتاز گیلان در حوزه صنایع تبدیلی و صادراتی، از حمایت ویژه این سازمان در زمینه توسعه زیرساخت‌های صنعتی استان خبر داد و اظهار داشت: تلاش می‌کنیم با همکاری دستگاه‌های استانی، موانع موجود در کوتاه‌ترین زمان برطرف شود.

 

مطالعه نسخه کامل