شما در حال مشاهده نسخه ساده شده سایت هستید برای مطالعه نسخه کامل کلیک کنید!

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان: با وجود کمبود ۱۳۶۲ معلم، کلاس ها بدون وقفه دایر می شود

آمادگی ۳ هزار و ۸۰ مدرسه برای آغاز سال تحصیلی ۳۶۷ هزار دانش آموز گیلانی

اختصاصی کلانشهر:سعیده موسوی- نشست خبری مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با اصحاب رسانه، روز پنجشنبه در رشت برگزار شد.

در این نشست نرگس دستیار مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با تأکید بر نقش رسانه‌ها در انعکاس درست اخبار حوزه تعلیم و تربیت، گفت: «رسانه‌ها بازوی توانمند آموزش و پرورش هستند و رسالت ما برقراری ارتباط مستمر و مؤثر با آنهاست و رسانه‌ها هستند که باید اخبار این حوزه را درست منتقل کرده و به این بخش کمک نمایند»

دستیار با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید در اول مهر افزود: سال تحصیلی امسال با توجه به شرایط خاص کشور و جنگ دوازده روزه‌ای که پشت سر گذاشته شد، متفاوت بوده و وظایف آموزش و پرورش سنگین‌تر است و سال تحصیلی باید با شور و نشاط بیشتری آغاز شود.

بیش از ۵۰ درصد دانش آموزان گیلانی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش تحصیل می‌کنند

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان، آمار ثبت نامی دانش آموزان در استان را حدود ۳۶۷ هزار نفر اعلام کرد و گفت: امسال ۳۶۷ هزار دانش آموز در استان وارد مدارس شده‌اند که شامل ۲۷۲ هزار دانش آموز در دوره ابتدایی، ۱۸۸ هزار نفر در متوسطه نظری و ۳۹۶۰۰ نفر در فنی و حرفه‌ای و کاردانش است. بیش از ۵۰ درصد دانش آموزان استان در رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش مشغول به تحصیل هستند.»

او افزود: ۳ هزار و ۸۰ مدرسه در گیلان برای بازگشایی آماده شده‌اند و جشن «شکوفه‌ها» (ویژه کلاس اولی‌ها) و «جوانه‌ها» (ویژه پایه هفتم) نیز پیش از بازگشایی مدارس برگزار می‌شود.»

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با اشاره به اقدامات انجام شده، گفت: در راستای عدالت آموزشی، توانمندسازی مدیران و معلمان، اجرای طرح‌های تحولی، توجه به دانش آموزان در معرض افت تحصیلی و استفاده از ظرفیت خیرین برای بهسازی مدارس در دستور کار قرار گرفته است.

اجرای طرح‌های حامی، نماد و همسالان به همسالان در مدارس گیلان

او همچنین از هوشمندسازی بیش از ۶۵ درصد مدارس استان، تجهیز ۲۷۹ کارگاه آموزشی، و اجرای برنامه‌های پرورشی و مشاوره‌ای خبر داد و گفت: طرح «نماد» برای شناسایی و حمایت از دانش آموزان نیازمند مشاوره و طرح «حامی» برای ارتقای کیفیت آموزشی در استان اجرا می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان ادامه داد: طرح دیگری که وجود دارد طرح «حامی» است که این طرح در استان اجرا می‌شود، تا دانش آموزان نیازمند شناسایی شده و با کمک آموزگاران، اولیا و همکاران بازنشسته، حمایت آموزشی و پرورشی دریافت کنند و همچنین برنامه «همسالان به همسالان» برای دانش آموزان با استعدادهای درخشان در مدارس شبانه روزی و مناطق محروم اجرا می‌شود.

دستیار در خصوص اقدامات زیرساختی انجام شده در مدارس گفت: کلنگ زنی و احداث مدارس جدید، بهسازی سرویس‌های بهداشتی، تعمیر آبخوری‌ها، تجهیز کلاس‌ها و هوشمندسازی بیش از ۶۵ درصد مدارس در پنج سطح، از جمله اقداماتی است که برای ایجاد محیط آموزشی سالم و ایمن انجام شده است.

شفافیت در شهریه مدارس غیردولتی؛ الزام درج نرخ‌ها در معرض دید اولیا

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان درباره مدارس غیردولتی نیز تصریح کرد: شهریه این مدارس بر اساس سامانه مصوب وزارت آموزش و پرورش و با توجه به فضا، تجهیزات، تعداد نیروی انسانی و  برنامه‌های آموزشی تعیین می‌شود و همه مدارس موظف به درج شهریه در معرض دید عموم هستند.

دستیار، در پایان با اشاره به کمبود نیرو گفت: با وجود کمبود ۱۳۶۲ معلم در استان، تلاش شده با جذب فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان و نقل وانتقالات معلمان، سال تحصیلی جدید بدون مشکل آغاز شود.

مطالعه نسخه کامل