شما در حال مشاهده نسخه ساده شده سایت هستید برای مطالعه نسخه کامل کلیک کنید!

غریب‌آبادی: دریای خزر می‌تواند حلقه اتصال اقتصادهای ملی و منطقه‌ای شود

کلانشهر: کاظم غریب آبادی در اجلاس سراسری استانداران کشور‌های حاشیه دریای کاسپین، این دریا را منبع ارزشمندی برای ایران دانست و گفت: دریای کاسپین محور مهمی برای تامین انرژی است و با تقویت ظرفیت بنادر می‌توانیم همکاری کشور‌های این حوزه را افزایش داده و سبب توسعه همکاری‌های فرهنگی و اقتصادی شویم.

وی افزود: ایده ایجاد مناطق آزاد مشترک می‌تواند حلقه پیوند اقتصاد‌های ملی و منطقه‌ای باشند و رکن اصلی کشور‌های حاشیه خزر، امنیت، توسعه و محیط زیست است.

معاون وزیر خارجه با بیان اینکه امنیت شرط توسعه اقتصادی است و استان‌ها باید با تبادل اندیشه و تعریف پروژه‌های مشترک در حوزه‌های مختلف شیلات و محیط زیست، همکاری بالقوه را به همکاری بالفعل تبدیل کنیم گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری استانداران می‌توانند بیشترین نقش را داشته باشند و تصمیمات این نشست می‌تواند دریای خزر را به حوزه‌ای مملو از صلح و دارای آینده‌ای روشن تبدیل نماید.

 

مطالعه نسخه کامل