شما در حال مشاهده نسخه ساده شده سایت هستید برای مطالعه نسخه کامل کلیک کنید!

وقتی شعله های آتش حاصل یک عمر را خاکستر کرد

سوگواری مادربزرگ رشتی برای خانه ای که در آتش سوخت

کلانشهر: رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت با اعلام این خبر گفت: در پی اعلام وقوع آتش سوزی، ۷ آتش نشان به همراه افسر ارشد و با ۲ خودروی عملیاتی به محل حادثه اعزام شدند و موفق شدند آتش را به طور کامل مهار کنند.

شهرام مومنی افزود: علت وقوع این آتش سوزی و میزان دقیق خسارت وارده در دست بررسی کارشناسان آتش نشانی قرار دارد.

در حاشیه این حادثه، فیلمی منتشر شده است که زن سالمندی را با عصا نشان می‌دهد که در فاصله‌ای دورتر از محل حادثه، نظاره گر شعله هایی است که خانه‌اش را در بر گرفته‌اند. این مادربزرگ که به زبان گیلکی مویه و سوگواری می‌کند، تلاش دارد به سمت خانه در حال سوختن خود برود.

سوگواری این زن سالمند، که سرپناه سال‌های عمرش را از دست رفته می‌بیند،برایش مانند از دست دادن یک «عزیز» است؛ گویی خانه برای او تنها بنایی از سنگ و چوب نبود، بلکه بخشی از خاطرات، زندگی و هویت سال‌های گذشته‌اش را در خود جای داده بود که خاکستر شد.

مطالعه نسخه کامل