شما در حال مشاهده نسخه ساده شده سایت هستید برای مطالعه نسخه کامل کلیک کنید!

در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۵ و با اتکا به هوشمندسازی فرآیندهای مالیاتی؛

 مدیرکل امور مالیاتی گیلان: بیش از ۸۰۰ میلیارد ریال مالیات در استان مسترد شد

کلانشهر: حسن صیاد زمردی با بیان اینکه استرداد مالیات یکی از مهم‌ترین شاخص‌های عملکردی سازمان امور مالیاتی کشور محسوب می‌شود، اظهار کرد: قانون، سازمان امور مالیاتی را مکلف کرده است در موارد مشمول استرداد، وجوه متعلق به مؤدیان را پس از طی فرآیندهای قانونی و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به آنان بازگرداند؛ موضوعی که در راستای رعایت حقوق مؤدیان، تحقق عدالت مالیاتی و تسهیل فعالیت‌های اقتصادی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور مالیاتی استان گیلان،وی افزود: بخش قابل توجهی از استردادها مربوط به مالیات عوارض ارزش افزوده است که با هدف حمایت از تولید، صادرات و تسهیل فعالیت‌های اقتصادی انجام می‌شود. بازگشت به موقع این منابع، سرمایه در گردش واحدهای تولیدی را تقویت کرده و امکان برنامه ریزی بهتر و تداوم فعالیت بنگاه‌های اقتصادی را فراهم می‌کند.

مدیرکل امور مالیاتی استان گیلان با اشاره به نقش سامانه مودیان در ارتقای کیفیت خدمات مالیاتی تصریح کرد: هوشمندسازی نظام مالیاتی، افزایش اتکا به داده‌ها و اطلاعات، کاهش مداخلات انسانی و توسعه رسیدگی‌های سیستمی، ضمن افزایش شفافیت، موجب کاهش زمان رسیدگی به درخواست‌های استرداد و ارتقای رضایت مندی مؤدیان شده است.

صیاد زمردی با تشریح عملکرد اداره کل امور مالیاتی گیلان در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۵ گفت: در این مدت، مجموع استرداد مالیات در استان بالغ بر ۸۰۸ میلیارد و ۵۵۶ میلیون و ۱۳۵ هزار و ۸۱۹ ریال بوده که از این میزان، بیش از ۷۷۱ میلیارد و ۸۵۵ میلیون ریال مربوط به استرداد مالیات عوارض ارزش افزوده است.

وی خاطرنشان کرد: این آمار بیانگر آن است که هوشمندسازی نظام مالیاتی و استقرار سامانه مودیان، علاوه بر ارتقای شفافیت، سرعت ارائه خدمات به مؤدیان را افزایش داده و با بازگرداندن به موقع منابع مالی به چرخه فعالیت‌های اقتصادی، نقش مؤثری در حمایت از تولید، صادرات و بهبود فضای کسب وکار ایفا کرده است.
 

 

مطالعه نسخه کامل