کلانشهر: پارلمان لبنان روز سه شنبه پیش نویس قانون لغو مجازات اعدام در این کشور را پس از اصلاح آن تصویب کرد.
خبرگزاری ملی رسمی لبنان (NNA) اعلام کرد که طبق پیشنهاد عبدالرحمان البزری، نماینده مجلس، جرایم ارتکابی قبل از این قانون با حبس ابد و جرایم ارتکابی پس از این قانون با حبس ابد تشدید شده مجازات خواهند شد.
پارلمان امروز جلسهای قانونگذاری به ریاست نبیه بری، رئیس پارلمان و با حضور نمایندگان مجلس، نواف سلام، نخست وزیر و چندین وزیر برگزار کرد تا در مورد دستور کار ۱۴ مادهای، از جمله پیش نویس قوانین و پیشنهادات، به ویژه دو پیش نویس قانون با هدف لغو مجازات اعدام، اعطای عفو عمومی و کاهش برخی احکام در شرایط استثنایی و همچنین پیش نویس قانون رسانهها، بحث کند.
همزمان با این جلسه که امروز و فردا، چهارشنبه، برگزار میشود، تعدادی از کارمندان بخش دولتی و پرسنل بازنشسته نظامی و غیرنظامی در اعتراض به تصمیم هیئت دولت در آخرین جلسه خود مبنی بر تعویق پرداخت ۶ مورد افزایش حقوق و مستمری که اخیراً برای کارمندان بخش دولتی تصویب شده بود، تا پایان اوت ۲۰۲۷، تجمع کردند.

