کلانشهر: ابراهیم مهربان در آستانه ی هفته دولت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان والامقام رجائی و باهنرگفت؛ از آغاز فعالیت دولت وفاق ملی در ابتدای شهریورماه ۱۴۰۳ تا پایان تیرماه ۱۴۰۵، مجموعاً ۱۰ طرح عمرانی ورزشی با اعتباری بالغ بر ۱۱۱ میلیارد تومان تکمیل و به مرحله بهره برداری رسیده است.
وی افزود؛ در میان این پروژهها، طرحهای کلانی همچون احداث سالن ورزشی چندمنظوره چوبر تالش، سکوهای تماشاگران استادیومهای وحدت آستارا و شهید عضدی رشت و زمین چمن مصنوعی لاهیجان نقش بسزایی در ارتقای سرانه ورزشی استان ایفا کردهاند.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان گیلان با تشکر از حمایتهای مقام عالی وزارت،استاندار، نمایندگان گیلان و تلاش همکاران این اداره کل در تکمیل طرحهای عمرانی گفت؛ این روند در «هفته دولت» سال ۱۴۰۵ نیز با قدرت ادامه یافته و ۱۲ پروژه عمرانی دیگر با اعتباری معادل ۱۴۲ میلیارد تومان آماده افتتاح و بهره برداری شدهاند.
ابراهیم مهربان افزود؛ این طرحها شامل طیف متنوعی از امکانات ورزشی نظیر سالنهای ورزشی، زمینهای چمن مصنوعی، بازسازی و تجهیز استادیومهای ورزشی و همچنین پروژههای نوین نظیر اجرای پنلهای خورشیدی و سیستم گرمایشی کف (هیتینگ) است.

