۲۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۶

نوسانات ارزی به خاطر تحریم هاست / با احیای برجام ارزش پول ملی ثبات بیشتری پیدا خواهد کرد

...
معاون اقتصادی رئیس جمهور با اشاره به تداوم روند انجام مذاکرات گفت: با سرانجام رسیدن مذاکرات بالأخره شاهد این خواهیم بود که ارزش پول ملی ثبات بیشتری پیدا خواهد کرد و برای نرخ ارز نیز به این ترتیب مدیریت بهتری صورت خواهد گرفت.

کلانشهر: یکی از موانع تولید و جهش آن در کشور بالا و پایین شدن یکباره قیمت ارز است، در این باره معاون اقتصادی رئیس جمهور برنامه‌های اصلی دولت برای حل این مشکل را توضیح داد.

 

محسن رضایی در این باره گفت: قیمت ارز در اثر تحریم‌ها دچار نوسانات شده است و ما نیز با برداشتن تحریم‌های داخلی و افزایش تولید قصد برداشتن چنین مانعی را برای تولیدکنندگان در کشور داریم.

 

معاون اقتصادی رئیس جمهور با اشاره به تداوم روند انجام مذاکرات نیز افزود: با سرانجام رسیدن مذاکرات بالأخره شاهد این خواهیم بود که ارزش پول ملی ثبات بیشتری پیدا خواهد کرد و برای نرخ ارز نیز به این ترتیب مدیریت بهتری صورت خواهد گرفت.

ثبت نظر
0 / 500 کاراکتر
کپچا کد را اینجا وارد کنید:---------------->