۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۶
خبرگزاری دولت گزارش داد؛

کوچه «اختر» بعد از 13 سال باز شد/رفت و آمد «میرحسین موسوی» تسهیل می شود

...
محدودیت‌ فیزیکی مقابل منزل « میرحسین موسوی» در خیابان پاستور از صبح امروز برطرف شد تا رفت و آمد او نیز تسهیل شود.
کلانشهر:  خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران ایرنا نوشت:محدودیت فیزیکی مقابل منزل موسوی یکی از عوامل اصلی آشوب‌های پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ از صبح امروز برطرف شده‌ است.

محدودیت‌ فیزیکی مقابل منزل « میرحسین موسوی» در خیابان پاستور از صبح امروز برطرف شد تا رفت و آمد او نیز تسهیل شود.

طبق شنیده‌ها اصل مراقبت از فرد یاد شده با هدف پیشگیری از هرگونه آسیب به وی یا اقدامات خلاف قانون از سوی نامبرده که از تصمیمات شورای عالی امنیت ملی بوده، همچنان برقرار است.

پیش از این حسن روحانی در آغاز دولت خود در سال ۹۲ شعار رفع حصر و کاهش محدودیت برای سران فتنه را مطرح کرده بود اما این اتفاق هیچ‌گاه در دولت او محقق نشد.

این محدودیت‌ها با روی کار آمدن آیت‌الله رئیسی‌ و دولت سیزدهم، به تدریج و در فضایی غیرتبلیغاتی کاهش یافته و در مدت اخیر کروبی هم با برخی چهره‌های سیاسی دیدار و گعده‌های دوره‌ای داشته است‌.

 

ثبت نظر
0 / 500 کاراکتر
کپچا کد را اینجا وارد کنید:---------------->