۲۵ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۵

توضیح درباره خبر بازداشت پدر مهسا امینی و تیراندازی به فردین جعفری در سقز کردستان

...
براساس خبر ایرنا فردی به نام فردین جعفری بعد از ظهر امروز پس از نزدیک شدن به یکی از مقرهای نظامی در سقز استان کردستان و بی‌توجهی به هشدارهای چندباره ماموران،مورد اصابت گلوله قرار گرفته و زخمی شده است.
کلانشهر: خبرگزاری ایرنا نوشت: در حالی که رسانه‌های فارسی زبان معاند در خبری مدعی دستگیری پدر مهسا امینی هستند، منابع آگاه به خبرنگار ایرنا می‌گویند این خبر کذب است و آقای امینی هم اکنون در منزلش در سقز است.

به گزارش ایرنا، کانال‌ها و گروه‌های معاند و ضد انقلاب با هدف تحریک مردم و تشویش اذهان عمومی، از ساعاتی پیش خبر کذب دستگیری امجد امینی پدر مهسا امینی را منتشر کرده بودند.

یک منبع آگاه در همین ارتباط به خبرنگار ایرنا گفت: این خبر به هیچ عنوان صحت ندارد و این فرد دستگیر نشده و در منزل خود بسر می‌برد.

تکذیب کشته‌شدن یک نفر در سقز/ شهر در آرامش کامل است

همچنین ایرنا در خبر دیگری به نقل از معاون استاندار کردستان نوشت: اخبار برخی کانال‌های معاند مبنی بر کشته شدن فردی با هویت فردین جعفری تکذیب می‌شود.

رمضانی عصر روز شنبه در گفت و گو با ایرنا گفت: وضعیت شهر سقز امروز شنبه تاکنون کاملا ارام است و هیچگونه تجمع یا اعتراضی در این شهر برگزار نشده است.

گفته می‌شود فردی به نام فردین جعفری بعد از ظهر امروز پس از نزدیک شدن به یکی از مقرهای نظامی و بی‌توجهی به هشدارهای چندباره ماموران، پس از ورود به منطقه ممنوعه برابر مقررات از سوی ماموران مورد اصابت گلوله قرار گرفته و زخمی شده است.

ثبت نظر
0 / 500 کاراکتر
کپچا کد را اینجا وارد کنید:---------------->