۷ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۲
ورود دادستان به پروژه مشهورِ رها شده

سرنوشت پُل نیمه تمام ورودی فومن بعد از ۲۰سال چه می‌شود؟

...
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فومن گفت: در پی تعلل، قصور و بی‌توجهی برخی مدیران اجرایی، با پیگیری‌های دادستانی، جلسه‌ای با حضور معاون وزیر راه در خصوص پروژه ناتمام پل ورودی شهر برگزار شد.
کلانشهر: مراد قربان زاده دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فومن در گفت وگو با ایسنا با اشاره به پیگیری دادستانی درخصوص پروژه رها شده و نیمه تمام پل ورودی شهر فومن، اظهار کرد: این پروژه بیش از ۲۰ سال به صورت ناتمام رها شده و هنوز تکمیل نشده است.

وی با بیان اینکه این پل در محدوده اتوبان یا جاده سراوان که به عنوان کمربندی استان گیلان معروف است قرار دارد، افزود: کمربندی از صومعه سرا و فومن عبور کرده و به جاده سراوان و در نهایت پلیس راه رشت-سراوان منتهی می‌شود و این پل ناتمام در محدوده شهرستان فومن بوده و اتوبان را تکمیل می‌کند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فومن گفت:متاسفانه بیش از ۲۰ سال از شروع احداث پل می‌گذرد و تا به امروز اقدام خاصی برای تکمیل آن انجام نشده است.

 قربان زاده با اشاره به اقدامات دادستانی فومن در این زمینه، خاطرنشان کرد:در پی تعلل، قصور و بی‌توجهی برخی مدیران اجرایی،با پیگیری‌های صورت گرفته توسط دادستانی فومن،ششم شهریور ماه آقای خادمی معاون وزیر راه و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور در دادسرای فومن برای پاسخگویی در خصوص پروژه ناتمام پل ورودی حاضر شدند.

 وی افزود: این جلسه با حضور آقای خادمی، مشاوران وی، پیمانکاران و ریاست دادگستری برگزار شد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فومن تاکید کرد: در این جلسه تصمیمات مهمی اتخاذ شد که به محض نهایی شدن به استحضار مردم شریف شهرستان فومن می‌رسد.

ثبت نظر
0 / 500 کاراکتر
کپچا کد را اینجا وارد کنید:---------------->