۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۲
شهردار تشریح کرد:

بهره برداری از ۲ تقاطع غیرهمسطح رشت، دهه‌ی فجر امسال

...
شهردار رشت از تکمیل دو تقاطع از پنج تقاطع غیر همسطح شهر خبر داد و گفت: برای این دو تقاطع حدود ۲۲۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
کلانشهر: رحیم شوقی  در گفت وگو با رسانه‌ها، با اشاره به آخرین وضعیت پروژه‌های احداث پنج تقاطع غیر همسطح در شهر رشت، اظهار کرد: این پنج تقاطع در قالب طرح میثاق و با هدف کاهش بار ترافیکی شهر احداث می‌شود.

وی از تکمیل دو تقاطع از پنج تقاطع خبر داد و افزود: تقاطع شهید حق بین (حمیدیان) و تقاطع شهید باهنر آماده افتتاح است.

شهردار رشت با بیان اینکه پروژه‌های احداث تقاطع‌های غیر همسطح شهر را از اواخر پاییز سال گذشته آغاز کردیم، گفت: حدود ۲۰۰ تا ۲۲۰ میلیارد تومان برای تکمیل این دو تقاطع هزینه شده است.

شوقی با اشاره به سه تقاطع باقی مانده، خاطرنشان کرد: تقاطع غیر همسطح میدان شهدای نیروی دریایی بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تلاش داریم تا پایان بهمن ماه یک لاین را افتتاح کنیم و تا پایان سال لاین دوم را زیر بار ترافیک ببریم.

وی با بیان اینکه تقاطع غیر همسطح میدان امام حسین (ع) نیز دو لاینه بوده و یک لاین آن طی دو تا سه ماه آینده زیر بار ترافیک می‌رود، متذکر شد: لاین دوم را در نیمه اول سال آینده افتتاح می‌کنیم.

شهردار رشت خاطرنشان کرد: تقاطع غیر همسطح خیابان آیت الله رودباری نیز ظرف سه تا چهار ماه آینده تکمیل شده و زیر بار ترافیک می‌رود.

ثبت نظر
0 / 500 کاراکتر
کپچا کد را اینجا وارد کنید:---------------->