۲۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۰
شهردار رشت خبر داد:

اتصال مسیر گلزاران به شهرک فرهنگیان و کوی حسینی به خیابان نبوت

...
شهردار رشت تأکید کرد: اجرای هم زمان پروژه‌های تقاطع و بازگشایی معابر، نماد یک رویکرد عملیاتی، منسجم و هدفمند در مدیریت ترافیک شهری است که با بهره گیری حداکثری از ظرفیت‌های فنی، مالی و اجرایی شهرداری رشت در حال انجام است.

کلانشهر: رحیم شوقی، شهردار رشت با اشاره به رویکرد مدیریت شهری در حل معضلات ترافیکی، گفت: عملیات اجرایی پنج تقاطع غیرهمسطح در نقاط مختلف شهر به صورت هم زمان آغاز شده که از این تعداد، دو پروژه به بهره برداری رسیده و سه تقاطع دیگر نیز در مراحل پایانی اجرا قرار دارد.

وی افزود: هدف از اجرای این پروژه‌ها، کاهش بار ترافیکی در مسیرهای پرتردد، روان سازی عبور و مرور، و رفع گره‌های قدیمی ترافیکی در سطح شهر است؛ گره هایی که سال‌ها تردد شهروندان را با اختلال مواجه کرده بود. این پروژه‌ها بر اساس مطالعات دقیق مشاوران فنی و در چارچوب مصوبات شورای ترافیک استان در حال اجراست و با تکمیل آن‌ها، بخش قابل توجهی از ترافیک از چهارراه‌های اصلی برداشته خواهد شد.

شوقی همچنین از اجرای هم زمان طرح‌های گسترده بازگشایی معابر در نقاط مختلف شهر خبر داد و گفت: در کنار پروژه‌های تقاطع، عملیات بازگشایی مسیرهای جدید نیز در دستور کار قرار گرفته است تا با ایجاد دسترسی‌های تازه، فشار از خیابان‌های اصلی کاسته و ترافیک بین محله‌ای نیز ساماندهی شود.

شهردار رشت با اشاره به پروژه راهبردی بلوار شهید سلیمانی (ژ۵) تصریح کرد: این محور به طول ۱۳ کیلومتر از پیله داربن تا جاده لاهیجان امتداد دارد و در سه قطعه مجزا به صورت هم زمان در حال اجراست. در محدوده عملیاتی شهرداری رشت، حدود ۴.۲ کیلومتر از این مسیر در حال تکمیل است که بخش عمده‌ای از عملیات زیرسازی و آسفالت آن به پایان رسیده. این پروژه علاوه بر بهبود ترافیک شرق به غرب، در آینده بستر اتصال به شبکه حمل ونقل فراشهری را نیز فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: در کنار اجرای تقاطع‌های غیرهمسطح، رمپ و لوپ‌ها و مسیرهای اتصال دهنده نیز به صورت هم زمان در حال اجراست تا امکان بهره برداری کامل از این تقاطع‌ها و روان سازی ترافیک فراهم شود.

شوقی در ادامه گفت: در بخش بازگشایی معابر نیز پروژه‌های متعددی در حال اجراست که از جمله آن‌ها می‌توان به محور سعدی به سرگل اشاره کرد که پس از پایان تملک‌ها وارد فاز اجرایی شده و هم اکنون در مراحل پایانی خود قرار دارد.

وی افزود: مسیر گلزاران به شهرک فرهنگیان نیز با توجه به موقعیت راهبردی آن و در پاسخ به مطالبه ساکنان منطقه، پس از رفع معارضات آماده آسفالت شده و به زودی بهره برداری می‌شود. همچنین مسیر کوی حسینی به خیابان نبوت که نقش مهمی در کاهش بار ترافیکی میدان فرهنگ و خیابان انصاری دارد، در حال تکمیل است.

شهردار رشت در پایان تأکید کرد: اجرای هم زمان پروژه‌های تقاطع و بازگشایی معابر، نماد یک رویکرد عملیاتی، منسجم و هدفمند در مدیریت ترافیک شهری است که با بهره گیری حداکثری از ظرفیت‌های فنی، مالی و اجرایی شهرداری رشت در حال انجام است. این مسیر را با قدرت ادامه خواهیم داد تا شهروندان، نتایج ملموس این اقدامات را در زندگی روزمره خود احساس کنند.

ثبت نظر
0 / 500 کاراکتر
کپچا کد را اینجا وارد کنید:---------------->