دستگیری شرور مسلح ساعاتی بعد از تیراندازی در رشت؛ کشف کلت کمری و ۸۹ فشنگ جنگی
فرمانده انتظامی شهرستان رشت از دستگیری یک شرور مسلح کمتر از هفت ساعت پس از ایجاد درگیری و تیراندازی هوایی در این شهرستان خبر داد و گفت: از متهم یک قبضه کلت کمری و ۸۹ فشنگ جنگی کشف و ضبط شده است.
وی با بیان اینکه مأموران انتظامی با انجام اقدامات اطلاعاتی و رصد دقیق، هویت متهم را شناسایی کردند، افزود: این فرد ۴۱ ساله که سابقه درگیری و نزاع داشت، ساعت ۱۰:۲۰ روز دوشنبه پنجم مردادماه در یکی از مناطق اطراف رشت با ایجاد نزاع، قدرت نمایی و تیراندازی هوایی، موجب رعب و وحشت شهروندان و اخلال در نظم عمومی شده بود.
به گفته فرمانده انتظامی شهرستان رشت، مأموران پلیس در کمتر از هفت ساعت و طی عملیاتی غافلگیرانه، متهم را خلع سلاح و دستگیر کردند و در بازرسی از محل اختفای متهم، یک قبضه سلاح کلت کمری و ۸۹ فشنگ جنگی کشف و ضبط شد.
وی با بیان اینکه متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شده است، تأکید کرد که امنیت مردم خط قرمز پلیس است و با افرادی که با شرارت، قدرت نمایی و ایجاد ناامنی، آرامش شهروندان را بر هم بزنند، قاطعانه و بدون اغماض برخورد خواهد شد. //=normalizeText($row['content']) ?>
ثبت نظر
پاسخ
