۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۳
بنابه گزارش کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا :

کارشکنی در روند استیضاح؛ ترامپ شاهدان را تهدید می کند

...

گزارش کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا از «پویش بی‌سابقه ترامپ و دولت وی با هدف کارشکنی در روند تحقیقات برای استیضاح رئیس جمهور آمریکا» پرده برمی دارد.

به گزارش پایگاه خبری کلانشهر و به نقل از مهر، کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا در گزارش جدید خود به «تلاش چند ماهه» رئیس جمهور این کشور و سوء استفاده وی از قدرت و اختیاراتش برای «جلب و تشجیع مداخله خارجی به نفع خود در انتخابات [ریاست جمهوری] ۲۰۲۰ آمریکا» پرداخت.

این گزارش که سه شنبه بعدازظهر به وقت محلی در آمریکا منتشر شد، به طور مفصل شرح می‌دهد که ترامپ و دولت وی «پویشی بی‌سابقه از اقدامهای کارشکنانه» را با هدف جلوگیری از انتشار شواهد و مدارک مرتبط به پرونده استیضاح خود به راه انداخته‌اند.

در خلاصه اجرایی این گزارش آمده است: «دونالد ترامپ نخستین رئیس جمهور در تاریخ آمریکا است که تلاش می‌کند بطور کامل مانع از روند تحقیقات برای استیضاح خود شود».

در ادامه این خلاصه اجرایی آمده است: «حتی رئیس جمهور ریچارد نیکسون- که با خودداری از ارائه شواهد و مدارک لازم در فعالیت کنگره اختلال ایجاد می‌کرد - صلاحیت و مرجعیت کنگره را برای انجام تحقیق در خصوص استیضاح خود پذیرفت».

این گزارش در توضیح «پویش ارعاب و تهدید» رئیس جمهور کنونی آمریکا می‌نویسد که ترامپ «آشکارا در مورد احتمال مقابله به مثل» صحبت کرده و به شاهدان احتمالی نیز [بطور لفظی] حمله کرده است.

گفتنی است که ماه گذشته، «ماریا یووانوویچ» فرستاده پیشین دولت آمریکا در اوکراین شهادت داد که ترامپ وی را به «اقدام تلافی جویانه» تهدید کرده است.