پاکسازی گل‌سنگ‌ها در تخت‌جمشید در حال انجام است

مدیر پایگاه میراث‌جهانی تخت جمشید از فعال بودن کارگاه‌های پاکسازی گل سنگ‌ها در مجموعه جهانی تخت جمشید خبر داد و گفت: گل سنگ‌ها یکی از مهمترین عوامل آسیب‌رسان در بناهای تاریخی به‌خصوص آثار سنگی محسوب می‌شوند و عملیات پاکسازی گل ...

تخت جمشید را قارچ گرفت!

میراث جهانی تخت جمشید درگیر قارچ شد!

کلانشهر: وضعیت آثار تاریخی ایران در حوزه فرسودگی زیستی بسیار ناپایدار است.

 خطرناک‌ترین و شدیدترین فرسودگی زیستی ناشی از رشد گلسنگ‌ها در محوطه باستانی بیستون و پس از آن در تخت جمشید و پاسارگاد، میراث ...

کشف یک تن قارچ فاسد در واحد تولیدی سوسیس و کالباس

سازمان ملی استاندارد از کشف و امحای یک تن قارچ فاسد در واحد تولیدی فراورده های گوشتی (سوسیس و کالباس) خبر داد.

کلانشهر: به گزارش خبرگزاری تسنیم، بر اساس اعلام سازمان ملی استاندارد ایران، یک تن قارچ فاسد در واحد تولیدی فراورده‌های ...

خطر مسمومیت مرگبار با برداشت و مصرف قارچ‌های سمی

مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: قارچ‌های سمی ازنظر خصوصیات ظاهری مانند شکل، رنگ، بو، قوام و مزه شباهت بسیاری به قارچ‌های خوراکی دارند و مصرف آن‌ها بسیار خطرناک است.

ترحم بهزاد در گفت‌وگو با تسنیم درباره خطر ...

درباره خواص دارویی قارچ بیشتر بدانید

یکی از خواص قارچ پیشگیری از ابتلا به سرطان پروستات است.کلانشهر:سرطان پروستات باعث افزایش وزن غده‌ی پروستات در مردان می‌شود. این بیماری ارتباط نزدیکی با افزایش سن و تغذیه‌ی مردان دارد. سرطان پروستان یک بیماری غیرتهاجمی است. به این معنا ...

قارچ های «زامبی ساز» از جان حشرات چه می خواهند؟!

تسخیر جسم حشرات توسط برخی قارچ‌های انگلی یکی از عجیب‌ترین و ترسناک‌ترین رویدادهایی است که در طبیعت اتفاق می‌افتد.کلانشهر:گاهی در طبیعت دیده می‌شود که یک مورچه از کلونی جدا می‌شود و به شکل نامتعارفی از یک گیاه بالا می‌رود و ...

چگونه ویتامین D خود را افزایش دهیم؟

ویتامین D یک ماده مغذی ضروری است که برای حفاظت استخوان‌ها و داشتن عضلات قوی لازم است. کمبود مزمن ویتامین D در بزرگسالان منجر به پوکی‌استخوان، ضعف عضلانی و افزایش خطر سست شدن بدن می‌شود.کلانشهر: ویتامین دی که یک ویتامین محلول ...

دانشمند زن ایرانی از قارچ، «چرم» تولید کرد

پژوهشگران "دانشگاه بوراس" (University of Borås) سوئد به سرپرستی دکتر "اکرم زمانی" (Akram Zamani)، دانشمند ایرانی این دانشگاه، راهی برای ساخت چرم مصنوعی پایدار یافته‌اند که در آن از قارچی به دست آمده از نان کهنه فروشگاه استفاده شده است. کلانشهر: ...

با مصرف این خوراکی سرطان را از خود دور کنید

قارچ سرشار از ویتامین‌ها، مواد مغذی و آنتی اکسیدان است. یافته‌های تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا نشان می‌دهد که این سوپرخوراکی همچنین می‌تواند به محافظت در مقابل سرطان کمک کند.کلانشهر: طبق نتایج یک تحقیق جدید، مصرف زیاد قارچ با ...

هشدار علوم پزشکی گیلان:
با احتیاط قارچ مصرف کنید، خطر مرگ
27 شهریور 1399

با احتیاط قارچ مصرف کنید، خطر مرگ

دانشگاه علوم پزشکی گیلان نسبت به مصرف قارچ های وحشی به شهروندان هشدار داد

کلانشهر: دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز درخصوص مصرف قارچ های وحشی و خطر مرگ آن هشدار داد.

این دانشگاه از شهروندان خواست از مصرف قارچ های خودرو و یا خرید قارچ های ...

مرگ یک کودک گیلانی با قارچ وحشی

معاون علوم پزشکی گیلان، با بیان اینکه مردم به هیچ وجه از قارچ های وحشی استفاده نکنند، گفت: متاسفانه طی هفته گذشته یک مورد مرگ کودک به دلیل مسمومیت با قارچ وحشی در گیلان مشاهده شده است.

کلانشهر: دکتر آبتین حیدرزاده خواستار خودداری ...

دانشگاه علوم پزشکی گیلان هشدار داد:
قارچ هایی که در طبیعت روییده اند را نخورید
2 شهریور 1399

قارچ هایی که در طبیعت روییده اند را نخورید

دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پی صدور اطلاعیه‌ای به شهروندان هشدار داد تا قارچ هایی که در طبیعت روییده اند را نخورید

کلانشهر: دانشگاه علوم پزشکی گیلان در اطلاعیه ای اعلام کرد: در هفته گذشته 6 کودک دچار مسمومیت شدید ناشی از ...

تشخیص غیرسمی بودن قارچ  های وحشی امکانپذیر نیست

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: تشخیص سمی یا غیرسمی بودن قارچ‌ های وحشی در محل برداشت امکانپذیر نیست.

به گزارش پایگاه خبری کلانشهر و به نقل از ایسنا، مسعود الماسی گفت: باید از مصرف هرگونه قارچ وحشی ...

گسترده شدن سایه چترخوراکی در گیلان

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: تولید قارچ در گیلان همچنان رو به افزایش است.

به گزارش پایگاه خبری کلانشهر و به نقل از ایسنا، منوچهر پارسافر گفت: به طور میانگین امسال 2هزار و 860 تن قارچ در گیلان ...