۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۳

بارش شدید برف در جاده های گیلان/ یک جاده بسته شد

...
سخنگو و مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان از بسته شدن محور خلخال - اسالم (حد فاصل خلخال تا مرز استان گیلان در حوزه استحفاظی اردبیل) به علت بارش برف و کولاک تا اطلاع ثانوی خبر داد.

کلانشهر: امیر مرادی پنجشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه به غیر از محورهای اسالم- خلخال و پونل- خلخال سایر راههای استان باز است، افزود: با توجه به شدت کولاک در محور اسالم به خلخال و بسته شدن محور از سمت خلخال با هماهنگی پلیس راه استان‌های گیلان و اردبیل این محور از سمت اسالم نیز مسدود شد.

 

وی با اشاره به بسته بودن محور پونل- خلخال نیز اظهار داشت: کسانی که قصد سفر به استان اردبیل را دارند از مسیر آستارا تردد کنند.

 

وی خاطر نشان کرد: البته با توجه به اینکه برای امشب بر اساس پیش بینی‌های هواشناسی در ساعت‌های ۲ و ۳ بامداد شدت بارش‌ها بیشتر خواهد شد به همین دلیل و به منظور ایمنی تردد کنندگان با هماهنگی پلیس راه از تردد خودروها در تمامی مسیرهای کوهستانی تا زمان بارش برف جلوگیری می‌شود.

 

مرادی یاداور شد: بر اساس آخرین آمار ارائه شده؛ ارتفاع برف در محور‌های اسالم- خلخال و پونل - خلخال بین ۳۰ تا ۳۵ سانتیمتر، محور بلوردکان - خصیب دشت به ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر، ماسال - گیلوان نیز به ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتر رسید.

 

سخنگو و مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان اظهار کرد: همچنین ارتفاع برف محور رستم آباد - حشمت آباد - قوشه لانه - کلیشم، رودسر - لات محله و فومن- ماسوله (۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر) گزارش شده است.

 

براساس گزارش هواشناسی بارش‌ها در گیلان تا روز جمعه ادامه خواهد داشت.

ثبت نظر
0 / 500 کاراکتر
کپچا کد را اینجا وارد کنید:---------------->