دستگیری سردار قلابی خنثی کننده بمب در تهران
ماموران پلیس امنیت تهران بزرگ فردی را که اقدام به جعل مهر مجلس خبرگان رهبری کرده و خودش را از سرداران تیم چک و خنثی سازی بمب معرفی کرده بود، دستگیر کردند.
ماموران که به رفتار این فرد مشکوک شده بودند، اقدام به بازرسی از وی کرده و در جریان آن متوجه حمل بیسیم و مهر متعلق به مجلس خبرگان رهبری از وی شدند، اما این فرد هیچ مدرکی برای اثبات هویت خود ارائه نکرد و به همین دلیل به مقر انتظامی منتقل شد.
متهم پس از انتقال به مقر انتظامی در حالی که چارهای جز اعتراف نداشت به جعل عنوان سردار تیم چک و خنثی سازی بمب و مهر متعلق به مجلس خبرگان رهبری اعتراف کرد.
بنابر اعلام افسر رسیدگی کننده به این پرونده تحقیقات در این موضوع همچنان ادامه دارد ومتهم که فردی حدودا 45 ساله و فاقد هرگونه سابقه نظامی است با حکم قضایی در بازداشت به سر میبرد.
//=normalizeText($row['content']) ?>
ثبت نظر
پاسخ
