۲۷ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۳

حسن اشجاری سرمربی سپیدرود رشت شد

...
از سوی مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی سپیدرود رشت، حسن اشجاری به عنوان سرمربی این تیم در فصل جدید فوتبال ایران برگزیده شد.

کلانشهر: سید مهدی آقازاده با عقد قراردادی حسن اشجاری را به عنوان سرمربی جدید سپیدرود در فصل ۱۴۰۰ – ۱۴۰۱ لیگ دسته دوم ایران انتخاب کرد.

 

ملی پوش اسبق فوتبال ایران که فصل گذشته سرمربیگری تیم شهرداری بندرعباس را برعهده داشت، مربیگری را از تیم شهرداری فومن آغاز کرد و به جز آن هدایت تیم شهرداری آستارا را هم برعهده داشت و موفق شد با این تیم دو صعود پی در پی از لیگ دسته سوم به دسته دوم و اول را رقم بزند.

 

اشجاری به عنوان بازیکن در تیم‌های ملوان انزلی، ذوب آهن و سپاهان اصفهان، استقلال و استیل آذین تهران به میدان رفته است و موفق شده با ذوب آهن نایب قهرمان لیگ قهرمانان آسیا شود و دو قهرمانی در لیگ برتر با استقلال و سپاهان و یک نایب قهرمانی با ذوب آهن و یک قهرمانی جام حذفی با پیراهن ذوب آهن اصفهان را در کارنامه خود ثبت کند.

ثبت نظر
0 / 500 کاراکتر
کپچا کد را اینجا وارد کنید:---------------->