۱۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۰
تاکید استاندار گیلان بر شتاب در احداث و تکمیل نیروگاه زباله سوز؛

معضل زباله فقط در رشت نیست/ ۱۴۸ میلیارد تومان اعتبار برای نیروگاه زباله سوز

...
استاندار گیلان با تاکید بر لزوم شتاب در روند احداث و تکمیل نیروگاه زباله سوز رشت گفت که ساماندهی معضل زباله، فقط مربوط به مرکز استان نیست بلکه باید به صورت یک پهنه در گیلان مدنظر باشد.

کلانشهر: دکتر اسدالله عباسی صبح امروز (چهارشنبه) از بخش‌های مختلف شرکت کود آلی رشت، روند تفکیک زباله، ساخت سالن جدید و نیز احداث نیروگاه زباله سوز بازدید کرد. 

استاندار گیلان در حاشیه این بازدید در گفت‌وگو با خبرنگاران به جلسه اخیر کارگروه مدیریت پسماند استان و تأکید صورت‌گرفته مبنی بر زمان‌بندی اجرای پروژه‌ها اشاره و خاطرنشان کرد: به روزآوری فرآیند اقدامات شرکت کودآلی تا پایان آبان ماه مورد تأکید بوده که به خوبی در حال انجام است و ۵۰۰ تن زباله بازیافت می‌شود. 

وی به بازدید از ساخت فاز دوم شرکت کود آلی اشاره و با بیان اینکه باید امور به صورت روزشمار دنبال شود تا پایان سال شاهد بهره‌برداری از این بخش باشیم، گفت: با افتتاح این فاز نیز ۵۰۰ تن به ظرفیت بازیافت زباله افزوده می‌شود. 

نماینده عالی دولت در گیلان بر تسریع۷ روند احداث و تکمیل نیروگاه زباله سوز نیز تأکید و تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تا ظرفیت ۶۰۰ تنی این زباله سوز را به یک‌هزار و ۱۰۰ تن افزایش دهیم چراکه معضلات زباله فقط در شهر رشت نیست و باید به صورت یک پهنه در استان، دیده شود. 

دکتر عباسی با اشاره به اینکه ۱۴۸ میلیارد تومان اعتبار برای به روزآوری، فاز دوم بازیافت و نیروگاه زباله سوز موجود است، افزود: سرعت عمل و کار جهادی همراه با همدلی و وفاق، منجر به دستیابی به اهداف تعیین شده در زمان مشخص می‌شود. 

استاندار گیلان با بیان اینکه اجرای این پروژه، الگویی برای دیگر پهنه‌های تعیین شده استان می‌تواند باشد، گفت: از مردم فهیم استان می‌خواهم که در جهت رفع این معضل بزرگ با کاهش تولید و تفکیک زباله از مبدأ، متولیان امر را همراهی کنند.

ثبت نظر
0 / 500 کاراکتر
کپچا کد را اینجا وارد کنید:---------------->