۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۴

6 کشته، 3 زخمی و 2 گروگان بر سر سرقت کابل برق یک روستا

...
بامداد امروز چند سارق مسلح هنگام سرقت کابل‌های برق با ممانعت اهالی روستای کلانظهور مواجه شدند که به سمت اهالی تیراندازی کرده و باعث قتل ۲ نفر و زخمی شدن ۲ نفر دیگر شده و فرار کرده‌اند
کلانشهر: معاون سیاسی فرماندار دلگان سیستان و بلوچستان گفت: اختلافات طایفه‌ای ناشی از سرقت کابل برق در این شهرستان از صبح امروز (جمعه) تاکنون ۶ کشته؛ سه زخمی و ۲ گروگان برجا گذاشته است.

خدابخش فقیرشاهی اظهار داشت:در ادامه درگیری ناشی از سرقت کابل برق در روستای کلانظهور که منجر به اختلاف طایفه‌ای شده است سه نفر از اهالی دلگان ساکن شهر محمدان بمپور کشته و ۲ نفر زخمی شدند.

معاون سیاسی فرمانداری دلگان گفت: بامداد امروز چند سارق مسلح هنگام سرقت کابل‌های برق با ممانعت اهالی روستای کلانظهور مواجه شدند که به سمت اهالی تیراندازی کرده و باعث قتل ۲ نفر و زخمی شدن ۲ نفر دیگر شده و فرار کرده‌اند.

وی بیان کرد: لحظاتی پیش در ادامه این درگیری‌های طایفه‌ای یک نفر در روستای حسین آباد دلگان کشته و ۲ نفر گروگان گرفته شدند.

فقیرشاهی گفت: موضوع از طریق نیروی انتظامی در حال پیگیری و اقدامات لازم به منظور دستگیری عوامل این حوادث در حال انجام است.

معاون فرماندار دلگان افزود: با تلاش‌های انجام شده ۲ گروگان آزاد شدند.

یکی از اهالی محل که نامش را ذکر نکرد گفت: این درگیریها بین طایفه سرحدی و عبدالهی به وقوع پیوسته است.

ثبت نظر
0 / 500 کاراکتر
کپچا کد را اینجا وارد کنید:---------------->