۲۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۷

۵۰ درصد پزشکان کارتخوان ندارند/ محرومیت پزشکان بدون کارتخوان از تسهیلات مالیاتی

...
مدیرکل دفتر بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی گفت: پزشکانی که به هر بهانه‌ای از دستگاه‌های کارتخوان برای دریافت وجوه بیماران استفاده نمی‌نمایند، از تسهیلات موضوع تبصره ماده ۱۰۰ در زمان تسلیم اظهارنامه محروم خواهند شد.
کلانشهر: وحید عزیزی مدیرکل دفتر بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور سازمان اظهار داشت: به ازای هر گزارش مردمی در سامانه سوت زنی مبنی بر عدم استفاده از دستگاه کارتخوان در محل کسب پزشکان که باعث اجبار مردم به عدم استفاده از دستگاه‏‌های کارتخوان شود، در گام اول برای پزشک مربوطه پیامک هشدار ارسال می‌شود.

وی با بیان این مطلب افزود: در ادامه مسیر، اسامی این پزشکان طی نامه‌ای به سازمان نظام پزشکی کشور به عنوان متختلفان از اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان ارسال و پس از آن، نام این پزشکان از لیست مودیان دارای شرایط استفاده از تبصره ماده 100 قانون مالیات‏‌های مسقیم در مدت زمان تسلیم اظهارنامه شغلی و توافق با سازمان امور مالیاتی خارج خواهد شد.

عزیزی تبصره ماده 100 قانون مالیات‌های مستقیم را یکی از مزایا و تسهیلات مالیاتی عنوان کرد و گفت: سازمان امور مالیاتی کشور می‌تواند برخی از مشاغل یا گروه هایی از آنان را که میزان فروش کالا و خدمات سالانه آنها حداکثر ده برابر معافیت موضوع ماده(84) این قانون باشد از انجام بخشی از تکالیف از قبیل نگهداری اسناد و مدارک موضوع این قانون و ارائه اظهارنامه مالیاتی معاف کند و مالیات مودیان مذکور را به‌صورت مقطوع تعیین و وصول نماید.

مدیرکل دفتر بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان ضمن تاکید بر اینکه برای رسیدگی دقیق ‏تر پرونده این قبیل پزشکان متخلف به ممیزین مالیاتی دستورات ویژه‌ای صادر شده، افزود: دریافت تراکنش‏‌های بانکی این قبیل پزشکان از بانک مرکزی هم در دستور کار است تا استیفای حقوق مردم به درستی صورت پذیرفته و در رسیدگی به پرونده مالیاتی کسانی که فرار مالیاتی داشته‌اند، سختگیری لازم به عمل آید و در موارد تکرار این کار علی الخصوص در کلینیک‌های پردرآمد از بازرسی ماده 181 قانون مالیات‌های مستقیم در خصوص این اشخاص استفاده می‌شود و در صورت استفاده از حساب دیگران در مرجع قضایی طرح دعوا خواهد شد.

عزیزی افزود: براساس گزارش‌های مردمی در سامانه سوت زنی از ابتدای سال 1401 تاکنون بیش از 15 هزار گزارش مردمی به سازمان امور مالیاتی کشور واصل شده و سهم گزارشات موضوع پزشکان فاقد کارتخوان بیش از 50% گزارشات می‌باشد که این گزارشات پس از بررسی‌های اولیه به ادارات امور مالیاتی مربوط، دادستانی انتظامی مالیاتی و سایر مراجع دیصلاح ارجاع می‌گردند.

تاکنون اسامی 1786 نفر از پژشکان به سازمان نظام پزشکی ارسال گردیده و اسامی 3900 نفر دیگر در حال ارسال است.

ثبت نظر
0 / 500 کاراکتر
کپچا کد را اینجا وارد کنید:---------------->