مخالفت رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با اعزام نیرو به خاورمیانه
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در اظهاراتی مخالفت خود را با اعزام نظامیان بیشتر به خاورمیانه اعلام کرد.
به گزارش پایگاه خبری کلانشهر و به نقل از مهر، «نانسی پلوسی» در بیانیهای که در تارنمای مجلس نمایندگان آمریکا قرار گرفت، نوشت: طرح رئیس جمهور ترامپ برای تسریع در تحویل تجهیزات نظامی به عربستان سعودی و امارات و همچنین اعزام نیروهای نظامی بیشتر به منطقه تازهترین تلاش ظالمانه دولت ترامپ برای دور زدن اراده دو مجلس کنگره و دو حزب آمریکاست. این اقدامات غیرقابل قبول یک زنگ هشدار است.
وی در ادامه نوشته است: مجلس نمایندگان و سنا تابستان امسال قطعنامهای دو حزبی را برای منع فروش سلاح به عربستان و امارات و محکوم کردن تهاجم مداوم سعودیها علیه کشتار زیادی از مردان، زنان و کودکان تصویب کردند.
پلوسی تاکید کرد: آمریکاییها از جنگ خسته شدهاند و علاقهای به ورود به یک جنگ دیگر در خاورمیانه، به ویژه از جانب عربستان سعودی را ندارند.
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در بخش دیگری از بیانیه خود گفت: رئیس جمهور ترامپ بار دیگر چشمانش را به روی خشونتهای مداوم عربستان علیه یمنیهای بیگناه و همچنین قتل وحشتناک جمال خاشقجی و نقض آشکار حقوق بشر توسط سعودیها بسته است. آمریکا نباید خشونت و خونریزی بیشتر به راه اندازد.
//=normalizeText($row['content']) ?>