۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۵
مهرماه انجام می شود

ساماندهی ترافیکی میدان ولیعصر رشت

...
شهردار رشت گفت: به منظور نظم‌بخشی و تسهیل حرکت ایمن خودروها و عابرین پیاده، تقاطع ولیعصر نیازمند کانالیزه کردن جریان عبوری به وسیله اصلاح هندسی و همچنین نصب چراغ‌های راهنمایی و رانندگی هوشمند است.

کلانشهر: به گزارش مدیریت ارتباطات شهرداری رشت، رحیم شوقی در این بازدید با اشاره به افتتاح خیابان شهید علیزاده در هفته دولت سال جاری اظهار کرد: بر اساس هماهنگی به عمل آمده با پلیس راهور رشت و همچنین مطالعات انجام شده در معاونت حمل و نقل و ترافیک، تکمیل بارگذاری ترافیکی در خیابان شهید علیزاده و بهره‌مندی کامل شهروندان از این معبر تا زمان احداث پل غیرهمسطح ولیعصر عج در دستور کار قرار دارد.

رحیم شوقی گفت: به منظور نظم‌بخشی و تسهیل حرکت ایمن خودروها و مهم‌تر از آن، عابرین پیاده، وضعیت فعلی تقاطع نیازمند کانالیزه کردن جریان عبوری به وسیله اصلاح هندسی و همچنین نصب چراغ‌های راهنمایی و رانندگی هوشمند است که به زودی توسط همکاران شهرداری انجام می‌شود.

ثبت نظر
0 / 500 کاراکتر
کپچا کد را اینجا وارد کنید:---------------->