۳۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۵
بعد از انتشار فیلم آزار یک سگ

شهرداری ضیابر با اتهام حیوان آزاری دادگاهی شد

...
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان صومعه سرا گفت: در پی آزار و اذیت حیوانات دربند توسط عوامل شهرداری ضیابر، با توجه به عملکرد غیر اخلاقی صورت گرفته شهرداری ضیابر به مراجع قضایی معرفی شد.
کلانشهر: به گزارش روابط عمومی و امور رسانه اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان گیلان، امین آقایی گفت: در پی دریافت گزارشات واصله مردمی و مشاهده تصاویر منتشر شده در فضای مجازی، مبنی بر آزار و اذیت یک قلاده سگ، موضوع بلافاصله توسط مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان پیگیری و دستورات لازم برای بررسی، شناسایی و برخورد قضایی قانونی با متهم یا متهمان این عمل غیر اخلاقی که موجب جریحه دار نمودن احساسات عمومی شد، صادر شد.

وی افزود: عوامل شهرداری ضیابر با توجه به نحوه گرفتن سگ‌ها با آزار و اذیت حیوانات دربند و به شیوه غیر اخلاقی اقدام به حیوان آزاری نمود و باعث جریحه دار شدن افکار و عواطف عمومی شده بودند.
وی ادامه داد: همچنین با توجه به عدم ساماندهی اصولی سگ‌ها، پرونده به مراجع قضایی ارجاع و موضوع در حال پیگیری است.
آقایی از حامیان حیوانات و محیط زیست خواست هرگونه موارد تخلف را از طریق شماره تماس ارتباطات مردمی ۱۵۴۰ گزارش دهند.

ثبت نظر
0 / 500 کاراکتر
کپچا کد را اینجا وارد کنید:---------------->