گزارش تصویری؛دختران ملوان به امید قهرمانی همچنان می بَرند
تیم فوتبال زنان ملوان بندرانزلی امروز در ورزشگاه سردار جنگل رشت به مصاف پیکان تهران رفت و با گلهای افسانه چترنور و فاطمه مخدومی موفق به شکست این تیم و حفظ امیدها برای کسب قهرمانی شد
در جدول رده بندی، خاتون بم با 36 امتیاز همچنان صدرنشین است و ملوان بندرانزلی با 34 امتیاز در جایگاه دوم قرار دارد.
ملوان بندرانزلی در هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال زنان، روز دوشنبه بیستویکم اسفندماه در کرج مهمان هیات فوتبال البرز خواهد بود.
گفتنی است قبل از شروع بازی طاهره رهنما مادر و حسین رهنما دایی ملیکا محمدی بازیکن جوان تیم فوتبال خاتون بم و تیم فوتبال زنان ایران که سوم دی ماه بر اثر تصادف رانندگی در شهر بم جان باخت در ورزشگاه سردار جنگل رشت حاضر شدند. از طرف باشگاه ملوان به یاد ملیکا پیراهنی با شماره او به خانوادهاش اهدا شد. مادر محمدی هم از حضور اعضای تیم ملوان در مراسم تشییع پیکر دخترش تشکر کرد.
//=normalizeText($row['content']) ?>
فاطمه مخدومی
افسانه چترنور
لیگ برتر فوتبال زنان ایران
تیم فوتبال زنان بندر انزلی
پیکان تهران
ملیکا محمدی
اختصاصی کلانشهر
الهه فلاح
ثبت نظر
پاسخ
