۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۳

پرت کردن ته سیگار در کنار جاده ۴ هکتار از مراتع را سوزاند

...
 مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: رها کردن ته سیگار عصر امروز منجر به حریق شد و چهار هکتار از مراتع و پوشش گیاهی عرصه‌های طبیعی پادنای سمیرم در آتش سوخت.
کلانشهر: منصور شیشه فروش در گفت وگو با مهر اظهار داشت: آتش سوزی ساعت ۱۷ عصر امروز بخشی از مراتع حاشیه جاده روستای رودآباد بخش پادنای سفلی شهرستان سمیرم را در برگرفت.

وی ادامه داد: حریق پس از ۲ ساعت تلاش عوامل یگان حفاظت از منابع طبیعی و همکاری بسیج، نیروی انتظامی، آتش نشانی، بخشداری، دهیاری و تیم‌های محلی مهار شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان خاطرنشان کرد: علت حادثه بی‌احتیاطی در رها کردن ته سیگار در کنار جاده ارزیابی شد که به علت وزش تندباد و شدت گرما حریق گسترش یافت.

شیشه فروش یا بیان اینکه عامل ۹۵ درصد از وقایع حریق در عرصه‌های طبیعی عوامل انسانی و بی‌احتیاطی است، تاکید کرد: از گردشگران مسافران، کشاورزان، مرتع داران و ساکنان مجاور عرصه‌های طبیعی و مراتع و جنگل‌ها تقاضا داریم از روشن کردن آتش در مراتع، حاشیه جاده‌ها و پوشش‌های گیاهی، رها کردن ته سیگار و کبریت و اشیا صیقلی و بطری‌های آب معدنی کنسرو در مراتع و حاشیه جاده‌ها خودداری کنند.

وی افزود: همچنین کشاورزان و باغداران از آتش زدن بقایای گیاهی در مزارع و علوفه‌های کف باغات بپرهیزند و در صورت مشاهده هرگونه آتش در عرصه‌های طبیعی به یگان حفاظت از منابع طبیعی با تلفن ۱۳۹ و ۱۵۰۴ و دستگاه‌های امدادی و مسؤولان محلی اطلاع رسانی و در جهت کنترل و پیشگیری از گسترش حریق مشارکت کنند

ثبت نظر
0 / 500 کاراکتر
کپچا کد را اینجا وارد کنید:---------------->