۷ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۷

هیچ موردی از آبله میمونی در کشور تایید نشده است

...
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه تشخیص قطعی بیماری آبله میمونی تنها پس از تایید آزمایشگاهی امکان پذیر است، اظهار کرد: تاکنون هیچ مورد مثبتی از بیماری آبله میمونی در کشور شناسایی نشده است.

کلانشهر: دکتر حسین فرشیدی درباره اخباری مبنی بر بیماری آبله میمونی در برخی شهرهای کشور را شایعه برشمرد و گفت: تاکنون هیچ مورد مثبتی از این بیماری در کشور شناسایی نشده است. نظام مراقبت بیماری‌های واگیردار کشور به صورت شبانه روزی در حال پایش است و از مردم می‌خواهم به شایعات توجه نکنند.

 

وی با اشاره به اینکه سازمان جهانی بهداشت، وضعیت اضطراری سلامت عمومی را به دلیل شیوع آبله میمونی در برخی کشورهای آفریقایی و اروپایی اعلام کرده، گفت: به منظور پیشگیری و کنترل احتمالی این بیماری، اقدامات مراقبتی و کنترلی در مرزهای ورودی کشور تشدید شده است.

 

معاون بهداشت تاکید کرد: تشخیص قطعی بیماری آبله میمونی تنها پس از تایید آزمایشگاهی امکان پذیر است و انتشار هرگونه خبر یا تصویر بدون تایید آزمایشگاهی، می‌تواند موجب ایجاد نگرانی‌های بی‌مورد در جامعه شود. تاکنون هیچ مورد مثبتی از بیماری آبله میمونی در کشور شناسایی نشده است و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، مراتب از طریق کانال‌های رسمی وزارت بهداشت به اطلاع عموم خواهد رسید.

 

وی گفت: مردم به شایعات توجه نکنند و در صورت مشاهده هرگونه علائم مشکوک، به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

ثبت نظر
0 / 500 کاراکتر
کپچا کد را اینجا وارد کنید:---------------->