۱۳ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای گیلان:

فرسودگی و پرباری ۲ چالش صنعت برق در گیلان است

...
صنعت برق گیلان با ۲ چالش اساسی شامل، فرسودگی و پرباری مواجه است که تأسیسات و شبکه‌های صنعت برق گیلان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند.

کلانشهر: محمود دشت بزرگ، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان با اشاره به چالش‌های صنعت برق استان اظهار کرد: صنعت برق گیلان با ۲ چالش اساسی شامل، فرسودگی و پرباری مواجه است که تأسیسات و شبکه‌های صنعت برق گیلان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند و موجب عقب ماندگی استان در حوزه برق شده است.
وی با بیان اینکه برای رفع چالش حوزه برق نیاز به سرمایه گذاری بزرگ است، گفت: برای حل این مشکل بزرگ و کم کردن شکاف توسعه در حوزه برق استان، نیاز به ۶۰ همت سرمایه گذاری است تا بتوانیم آینده‌ای زیبا برای استان ترسیم کرده و امید را به مردم استان هدیه کنیم.
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان از برگزاری مناقصه در راستای احداث چهار پست GIS خبر داد و افزود: با انجام این امر چهار هزار و ۴۰۰ مگاولت آمپر به ظرفیت فعلی پست‌های انتقال و فوق توزیع اضافه می‌شود.
به گفته دشت بزرگ در واقع با عملیاتی شدن این چهار پست GIS و در طی یکسال، ظرفیت پست‌های انتقال و فوق توزیع شبکه برق گیلان بیش از ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت.

ثبت نظر
0 / 500 کاراکتر
کپچا کد را اینجا وارد کنید:---------------->