قهرمانی مقتدرانه ستاره گیلانی کُشتی در جهان
معصومی پیش از این در سه رده سنی نوجوانان، جوانان و امید، صاحب 5 نشان طلای جهانی شده بود، برای رسیدن به ششمین طلای جهانیاش که در واقع دومین طلای رده سنی زیر 23 سالش محسوب میشد، به مصاف آلن خوبولوف بلغارستانی رفت و در پایان با امتیاز عالی ۱۱ بر صفر به برتری رسید و برای دومین مرتبه صاحب مدال طلای امیدهای جهان شد.
معصومی پیش از این در دور نخست استراحت کرد، وی سپس ۱۰ بر صفر کومار آنیروده از هند را شکست داد و در دور سوم نیز ۱۰ بر صفر عبداله کوربانوف از روسیه را شکست داد.
معصومی در نیمه نهایی نیز ۱۰ بر صفر لوکاس استوددارد از آمریکا را شکست داد و به دیدار فینال راه یافت.
پیش از این ابراهیم خواری در وزن ۶۱ کیلوگرم صاحب مدال برنز شد و امیرحسین فیروزپور در وزن ۹۲ کیلوگرم به مدال طلا رسید.
علی رضایی در ۷۴ و ابوالفضل رحمانی در وزن ۸۶ کیلوگرم، دیگر نمایندگان ایران در ۵ وزن نخست این رقابتها بودند که با شکست مقابل رقبای خود از دور مسابقات کنار رفتند.
آزادکاران ایران در ۵ وزن دوم نیز شانس کسب ۲ مدال طلا و ۳ برنز را دارند. دیدارهای رده بندی و فینال ۵ وزن دوم فردا یکشنبه برگزار میشود.
//=normalizeText($row['content']) ?>
